Bakan Koca, Depremin ilk bilançosunu açıkladı

AFAD verilerine göre, Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08.44'te 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi. 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem nedeniyle 8 kişinin yaralandığını duyurdu. Koca açıklamasında; ‘ Meydana gelen Adana Kozan merkezli depremde Adana’da 2 kişi yüksekten atlama ve eşya düşmesine, Osmaniye’de ise 6 kişi yüksekten atlama ve düşmeye bağlı olarak olaydan etkilenmiştir. Depremden etkilenen kişiler olay yerine görevlendirilen 8 ambulans ile hastanelere nakledilmiştir.’ ifadelerini kullandı.

52 KİŞİ DEPREMDE YÜKSEKTEN ATLAMA NEDENİYLE HASTANEYE BAŞVURDU

Kozan Merkez üssü depremlerde Kadirli Devlet Hastanesine yüksekten atlamalı yaralanma şeklinde 52 kişi hastaneye kaldırıldı. 50 kişinin ayakta tedavi işlemleri sürerken, Bir kişi ortopedi servisinde, Bir kişi de çarpmadan dolayı kafa travması sebebiyle Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde’de Uçurtma Şenliği ile gökyüzü...
Efendibey Mahallesi Mustafa Yiğit Millet Bahçesinde Niğde İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen Uçurtma...

Haberi Oku