Rektör  Tarım Bilimleri ve Spor Bilimleri Fakültelerini ziyaret etti

Rektör ziyaretlerinde, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Emin Çalışkan ile Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüçhan İri eşlik etti.

Üniversitenin akademik ve idari birimlerini ziyaret ederek personellerinin öneri, görüş ve taleplerini alan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, ziyaretlerdeki açıklamalarında gelecek hedeflerinden tüm personelimize bahsederek bu konuda kendilerinden şuanda da olduğu gibi özverili bir çalışma ve destek beklediğini ifade etti. Başarının, birlik olunduğunda daha kolay elde edileceğini ve tüm paydaşların katkısının olmasının önemli olduğunu aktaran Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, personellere  işlerinde kolaylıklar dileyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku