Rektör Kar'dan Başkan Özdemir'e ziyaret

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret etti.Başkan Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haluk Bengü ve Prof. Dr. Mutlu Başaran Öztürk’ü makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özdemir, Niğde Belediyesi'nin çalışmaları hakkında Rektör Kar'a bilgi verdi. Şehircilikten, kentsel dönüşüme, tarihi mirasın ayağa kaldırılmasından sosyal belediyeciliğe kadar birçok alanda örnek projeleri hayata geçirdiklerini belirten Özdemir, Üniversite, gençlik ve şehrimiz üzerine Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ile birlikte birçok önemli çalışmaya imza attıklarını bundan sonrada işbirliğinin artarak devam edeceğini söyledi. Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku