'Öğretmen Sevgisi' konulu yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde "Öğretmen Sevgisi" konulu İlkokul öğrencilerine yönelik resim, ortaokul öğrencilerine yönelik şiir, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri çerçevesinde "Öğretmen Sevgisi" konulu İlkokul öğrencilerine yönelik resim, ortaokul öğrencilerine yönelik şiir, lise ve dengi okul öğrencilerine yönelik kompozisyon yarışması düzenlenmişti. Düzenlenen yarışmada her bir kategoride birinci olan öğrencilerimiz 250 TL, ikinci olan öğrencilerimiz 200 TL, üçüncü olan öğrencilerimiz ise 150'şer TL'lik ödülün sahibi oldular” dedi.

Öğrencilere ödül takdiminde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek onların yetişmesinde emeği ve katkısı olan öğretmenlere ve velilerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku