Jandarma Kermerhisar'da Kumar Operasyonu Yaptı!

Niğde ili Bor ilçesi Kemerhisar Kasabası Çayır Mahallesinde alınan ihbarı değerlendiren Jandarma ekipleri, O.Ö isimli şahsın kiralamış olduğu evde arama yaptı.

13 kişinin kumar oynadığı, 6 bayanın ise konsomatris olarak hizmet verdiği evde kumar oynamada kullanılan iskambil kağıtları, para, nakit temininde kullanmak için (1) adet pos cihazı, 9 mm çapında star marka tabanca ve tabancaya ait 13 adet fişek ele geçirildi. Ayrıca kumar oynatılan evde sigara ve alkol satışının yapıldığı belirlendi. Evde bulunan 19 kişi hakkında 1593 sayılı Hıfzıssıhha Kanuna muhalefet ve yasadışı kumar oynamak suçlarından toplam 40.432,00 (Kırkbin dörtyüzotuziki) TL idari para cezası uygulanırken 1 kişi hakkında da 6136 sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı. Şahıslar hakkında adli ve idari işlemler devam ediyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku