AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin gençlere seslendi

Gençlerimiz korkmayacaklar, özgüveni yüksek, donanımlarıyla beraber inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere gösterdiği hedeflere emin adımlarla birlikte yürüyeceğiz. Bu gençliği buradan bu salonda görüyorum. Karşımda görüyorum Allah sizden razı olsun AK Gençler ifadelerini kullandı.
Konuşmasına devam eden Milletvekili Gültekin: “Ne mutlu ki varlığınızla ülkemizin bugünlerine güç katan, yarınları için de güven veren gençlik, sizlersiniz. Biz sizlerle beraber daha çok yollar yürümeye devam edeceğiz inşallah. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere çizdiği istikamet doğrultusunda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini sizlerle beraber gerçekleştireceğiz. İşte bu nedenle, her geçen gün daha fazla çalışmalı, daha güçlü olmak zorundayız. Geleceğimizin teknolojisini üretecek, Türkiye'mizi gelecekteki hedeflerimize götürmek için yeni hikâyelerimizi sizler yazacaksınız. Bizim size güvenimiz tam. AK Partimiz 11 milyon üye sayısıyla Türkiye’nin en fazla üyeye sahip partisidir. Aynı şekilde 1 milyonu aşan genç ve 5 milyonu aşan kadın üye sayısıyla da bu alanlarda da rakipsiz durumdayız. Ama bu rakamlar yeterli değil, daha çok üye yapmak, daha çok genç kardeşimize dokunmak ve ilk defa oy kullanacak genç kardeşlerimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.
 AK Parti iktidarı döneminde, milletin hayallerini süsleyen projeleri, yatırımları hayata geçirdik diyen Milletvekili Gültekin: “Bazılarının hayal bile edemediği projelere imza attık. İşte bunlardan biri de Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye’nin Uzay Vizyonu’dur. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte dijitalleşmenin hızla artığı bu çağda, uzay çalışmalarının Türkiye’nin geleceği için çok önemli olan bu projeye katkı sunmak bir yana tebrik etmeye bile yanaşmayan bir muhalefet var. Biz onları çok iyi tanıyoruz. Bu hükümet, dünyanın en iyi işini de yapsa bizim bu hükümeti alkışlayacak halimiz yok. Diyen bir anlayış, bir zihniyet var. Ama biz onlara cevabımızı sizlerle birlikte sandıkta vereceğiz. Yine bazıları Türkiye’nin kalkınmasına yönelik her projeye, her fikre takoz oluyorlar… Bu zihniyete karşı biz; uzaya da gideceğiz, yeni şehir hastaneleri de inşa edeceğiz, köprüler yapacağız, oto yollar yapacağız, barajlar yapacağız, gençlerimizin iş sahaları için yeni OSB’ler kuracağız.  Milletimizin ihtiyaç duyduğu tüm projeleri hayata geçirmek için gece gündüz demeden bizlerde sizlerle beraber çalışmaya devam edeceğiz. Biz; bugün de omuz omuzayız, yarında omuz omuza olacağız... Bu güne kadar ne başardıysak hep beraber, birlik için de başardık. Bundan sonrada yapacağımız bütün hizmetleri de hep birlikte yapacağız, başaracağız.” Dedi.
Gençleri seven, önemseyen, değer veren bir dünya liderine sahibiz diyen Milletvekili Gültekin: “ Bizler de genç kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Gençlerimizin daha iyi ortamlarda spor yapabilmeleri için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 50 milyon maliyetli yeni Stadyumumuzu ve Niğde’mize yakışacak kapalı spor salonumuzu yakında ilimize kazandıracağız. Yapımını tamamladığımız 2.500 kişilik spor salonumuzu da yakında hizmete açacağız. Bu yatırımların hepsi gençlerimiz için. Gençlerimizin her zaman emrindeyiz. Siz isteyin biz yapalım.” Dedi.
Davası hak olanın yardımcısı Hak’tır. Hak olan davada Zafer’de muhakkaktır diyen Milletvekili Gültekin: “Gençsin önde yürü, İnandığın yolda yürü diyerek gerçekleştirdiğimiz 6.Olağan il Gençlik Kolları Kongremizin Partimize, davamıza, İbrahim başkanımıza ve il gençlik kollarımızın yeni yönetim kuruluna, Niğde’mize hayırlı olmasını diliyorum.  Bu güne kadar emek harcayan tüm ak gençlerimize şükranlarımı sunuyorum. Sağ olun, var olun… Allah’a emanet olun.” İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku