Başhekim Çetinkaya’dan Hastane Denetimi!

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Yakup Çetinkaya ve hastane yöneticileri, hastanemiz polikliniklerinde personel ziyareti ve denetimler gerçekleştirdi.

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, hastanede görev yapan yan dal hekimleri ve poliklinik muayenesi için sıra bekleyen hastalar ile hasbihal ederek sorunlarını dinledi ve bilgiler aldı. Hastanede yeni göreve başlayan Deri ve Zührevi Hastalıkları (Dermatoloji) Uzmanı Dr. Hüseyin Berk Yalçın ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Caner Çitak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başhekim Çetinkaya, hem personel hem de teknik alanda gerçekleştirilen önemli çalışmaların değerlendirmesini yapmak üzere hastane bölümlerini denetledi. Başhekim Çetinkaya ve beraberindeki heyet, birim sorumlularından bilgiler alarak yerinde değerlendirmelerde bulundu. Başhekim, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla personel istek ve önerilerini dikkate alacaklarını ve çalışmaların süreceğini belirtti.

Daha Fazla Haber