SGK Personeline AHİKA’dan Eğitim

Hizmet içi eğitim seminerlerine önem veren ve personelin bu tür eğitimlere katılımlarına hassasiyetle yaklaşan Niğde SGK İl Müdürlüğü tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında başvurusu yapılan


“Kamuda Saygınlık için Kişisel Gelişim Eğitimi” isimli proje desteklenmeye hak kazandı. Kurum personeline yönelik Kişisel ve Kurumsal Gelişim Eğitimi verilmeye başlandı.
 Niğde SGK İl Müdürlüğü Eğitim Salonu’nda gerçekleşen eğitimi Kırıkkale Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Üretim ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç Dr. İsmail Gökdeniz verdi. SGK personeline temel iletişim teknikleri, başarı ve sonuç odaklılık, beden dili, takım çalışması, verimlilik, iş yaşamında profesyonel davranış, stresle başa çıkma yöntemleri, zaman, motivasyon ve performans yönetimi, problem çözme teknikleri ve değişim yönetimi gibi temel becerileri ve kişisel gelişimi sağlayan karma bir eğitim veren Gökdeniz, günlük hayatta yaşanan çeşitli konulardan örnekler vererek, personele doğrular ve doğru bilinen yanlışları anlattı.

Verilen eğitimle ilgili açıklamalarda bulunan Niğde SGK İl Müdürü Mustafa Aydoğdu, “Kurum personelimizin bilgi ve deneyimini arttırmak amacıyla kişisel ve kurumsal gelişim eğitim programları gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda Ahiler Kalkınma Ajansının “Kamuda Saygınlık için Kişisel Gelişim Eğitimi” isimli projemizi destekleri için teşekkür ediyorum. Personelimize yönelik kişisel ve kurumsal eğitim programı 14-15-16 Şubat tarihlerinde İl Müdürlüğümüz eğitim salonunda 3 grup halinde yapılmaya başlandı. Eğitime 100 kurum personeli katılmıştır.” dedi.

Daha Fazla Haber