Kı­zı­lay çocuk ev­le­rin­de kalan ço­cuk­lar­la be­ra­ber pizza yaptı

Kı­zı­lay Niğde Şu­be­si’nin “Şen­len­dir­me Pro­je­si” kap­sa­mın­da dü­zen­le­di­ği et­kin­lik­te Niğde Va­li­si Mus­ta­fa Koç’un eşi Nes­li­han Gül Koç, çocuk ev­le­rin­de kalan öğ­ren­ci­ler­le bir­lik­te Niğde Ömer Ha­lis­de­mir Üni­ver­si­te­si Sos­yal Bi­lim­ler Yük­se­ko­ku­lu Aş­çı­lık Prog­ram­cı­lık Bö­lü­mü’nde pizza yaptı.

Güzel prog­ram dü­zen­le­dik­le­ri için Niğde Kı­zı­lay Şu­be­si’ne te­şek­kür­le­ri­ni ile­ten Nes­li­han Gül Koç, “Kı­zı­lay'ımı­zın pro­je­sin­de, Niğde çocuk ev­le­rin­de kalan genç­le­ri­miz­le, 13-18 yaş grubu ara­sın­da­ki yak­la­şık 20 gen­ci­miz­le, Niğde Ömer Ha­lis­de­mir Üni­ver­si­te­si Sos­yal Bi­lim­ler Yük­se­ko­ku­lu Aş­çı­lık Prog­ram­cı­lık Bö­lü­mü’nde güzel bir et­kin­lik için bu­ra­da­yız. Ço­cuk­lar­la hem vakit ge­çir­dik hem stres attık. Bu pro­je­den do­la­yı Kı­zı­lay'ımıza çok te­şek­kür edi­yo­ruz. On­la­rın eme­ği­ne sağ­lık. Ke­yif­li bir ortam oldu ve ço­cuk­lar gayet mutlu” dedi.
Pro­je­le­rin de­va­mı­nın ge­le­ce­ği­ni söy­le­yen Kı­zı­lay Niğde Şube Baş­ka­nı Kemal Gen­çoğ­lu , “Niğde Kı­zı­lay ola­rak Şen­len­dir­me Pro­je­le­ri’miz­den bir ta­ne­si olan Sevgi Mut­fa­ğı Aş­çı­lık Atöl­ye­si'nde­yiz. Çocuk ev­le­rin­de­ki genç­le­ri­miz­le be­ra­ber aşağı yu­ka­rı 20-25 öğ­ren­ci­miz­le be­ra­ber pizza ve ye­mek­ler yap­tık. Güzel bir et­kin­lik oldu. Bu­ra­da­ki mal­ze­me­ler proje kap­sa­mın­da Niğde Kı­zı­lay Şu­be­si ta­ra­fın­dan kar­şı­lan­dı. Diğer pro­je­ler­le de in­şal­lah güzel şey­ler or­ta­ya çı­ka­ra­ca­ğız” açık­la­ma­sın­da bu­lun­du.
Prog­ra­ma Niğde Va­li­si Mus­ta­fa Koç’un eşi Nes­li­han Gül Koç, Niğde İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Adnan Öz­de­mir’in eşi Duygu Öz­de­mir, Niğde İl Jan­dar­ma Ko­mu­ta­nı Kı­dem­li Albay Nihat Özkök’ün eşi Seçil Özkök, Niğde Aile ve Sos­yal Hiz­met­ler İl Mü­dü­rü Umut Zey­bek, Kı­zı­lay Niğde Şube Baş­ka­nı Kemal Gen­çoğ­lu, Kı­zı­lay Niğde Şu­be­si Kadın Kol­la­rı üye­le­ri ve öğ­ren­ci­ler ka­tıl­dı.

Daha Fazla Haber