Melendizliler Derneği birlik beraberlik içinde 1’inci yılını kutladı

Çiftlik- Melendiz Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği'nin 1. Kuruluş yıldönümünü pasta kesilerek  büyük coşku ile kutlandı. Kutlama programına Çiftlik Belediye Başkanı Serkan Güzel, Şair Yazar Mali Müşavir Sedat Çağlar, Niğde Kültür Sanat Derneği Başkanı Meral Bıyık, NİĞDEF Federasyon İl Temsilcisi Vedat Göktaş, Avukat Yazar Bünyamin Çelik ve Melendizliler katıldı.

Çiftlik Melendiz Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği Başkanı Şükrü Güzel yaptığı açıklamada:”Derneğimizin kuruluş amacına hizmet ederek birlik beraberliği sağlamak amacıyla faaliyetler düzenleyerek örgütlenmeyi sağlamaya çalışıyoruz.Vatandaşlarımızın acı tatlı günlerinde yanlarında bulunmaya çalışıyoruz
Kurulduğumuz günden itibaren hemşerilerimizi işyerinde ziyaret ederek derneğimizin tanıtımını yapıyoruz geçen yıl ramazan ayında yaklaşık 200 haneye hem koli hem nakdi hem de dolaylı olarak yardım da bulunuldu.  İhtiyaç sahipleri tespit edilerek yıl içerisinde de hayırseverlerimiz aracılığıyla yardımlarda bulunuldu. Bu amaçlar doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor vatandaşlarımızla her fırsatta bir arada bulunmaya çalışıyoruz.Derneğimiz hemşerilerimizin emrinde 7/24 hizmetlerindeyiz. Hemşerilerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyor birlik beraberliğimizin devamını diliyorum” dedi. (ALİ KADI)

Daha Fazla Haber