Kemerhisar beldesinden sokak hayvanlarına kulübe desteği

Niğde ve genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk havalarda yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için Bor ilçesine bağlı Kemerhisar belde başkanı Ramazan Oya belediyenin imkânlarıyla kulübeler Ayözme mevkideki belediyeye ait Garaj Bölgesinde belirlenen alanlara bırakıldı.

Kış aylarının başlaması ile birlikte düzenli olarak sokak hayvanları için çalışmalar yapan Kemerhisar Belediyesi soğuk havaların etkili olduğu bugünlerde sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı.
Kemerhisar Belde Başkanı Ramazan Oya, “Kar ile mücadelemiz bir yandan devam ederken diğer yandan, Bizler evlerimizdeyiz ama sokaktaki dostlarımız yalnız. Beldemizde yaşam sürdüren Sokak hayvanlarını da ihmal etmedik. Onların da barınabileceği bir alan inşa edip toplama alanı oluşturarak yiyecek ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sokak Hayvanlarının yaşan Alanımı Ayözme mevkideki belediyemize ait Garaj Bölgesindedir. Hayvanlar için mama ve yiyecek desteğinde bulunmak isteyen vatandaşlarımız buraya gelip sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunabilir” dedi.

Daha Fazla Haber