Başkan Özdemir,  itfaiyecilerle bir araya geldi

NİĞDE Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İtfaiye Haftası dolayısıyla, İtfaiye Müdürlüğünde itfaiyecilerle biraya geldi.

İtfaiyeciler haftasını kutlayan Başkan Özdemir, İtfaiyeciliğin çok kutsal bir vazife olduğunu, her türlü afette, kendi canından önce vatandaşları düşünen tüm itfaiyecilere vatandaşların minnet borcu olduğunu söyledi.

İtfaiyecilerin sorunlarını yerinde dinleyerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Özdemir “Yaşadığımız hayatın her sahasında her türlü olumsuz ortamda bizler için canla başla mücadele eden birilerinin olması anlatılmaz bir duygudur. Bu duygunun mimarları olan itfaiyecilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. İtfaiyecilerimiz kendi yaşamlarını hiçe sayarak gerektiğinde gözünü kırpmadan her türlü göreve koşan onurlu insanlardır. Bizler için sadece bu hafta değil yılın her günü kıymetli olan değerli itfaiyecilerimizin itfaiyeciler haftasını kutluyorum. “dedi.

İtfaiye Müdürü Bayram Özmen ise ; “Başkanımıza birimim ve personelim adına çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar her koşulda yanımızda oluyorlar. Desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz, İtfaiyeciler olarak her zaman vatandaşlarımızın hizmetindeyiz “ diye konuştu.

Daha Fazla Haber