Vali Koç, Niğdelileri Misafir Etmeye Devam Ediyor

Vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini dile getirebilmelerini sağlamak amacıyla Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk Günü Toplantısında Niğde Valisi Mustafa Koç kendisine iletilen talep ve sorunları ilgisine göre sorumlu kurumlara ileterek gerekli çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi. 

Her fırsatta vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren Vali Koç, Cumhurbaşkanlığı CİMER, İçişleri Bakanlığı Açık Kapı uygulamaları ile her yerde ve her saatte talep, öneri ve her türlü ihtiyaçlarına açık platformlarla vatandaşlar için var olduğunu ifade ederek, tüm çalışmaların vatandaş odaklı yürütüldüğünü söyledi.

Vali Koç, "Her yaştan, her kesimden, herkese; gönlümüz, yüreğimiz her daim açık. Makamın bir ehemmiyeti yok, geride bir tebessüm bırakmak için buralardayız. Ziyaretçilerimizin talepleri ile ilgili yapılacak işlem ve incelemelerin akabinde isteklerine olumlu ya da neden olumsuz olduğuna dair ilgililerden alınan notlar dâhilinde bilgilendiriyoruz. Devletimizi en güzel yarınlara taşımak için öncelikle insanımızı yaşatacağız." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Üniversitede İlk Kez THE Asya Üniversite Sıralamasına...
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi dünyanın en saygın uluslararası üniversite sıralama kuruluşu Times...

Haberi Oku