Tıp Fakültesine Asistan Doktor Kadrosu Verildi

Tıpta uzmanlık eğitimi vermek üzere T.C. Sağlık Bakanlığı Tıpta Uzmanlık Kurulu (TUK) tarafından geçtiğimiz Ekim ayında yetkilendirilen Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesine, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı’nda bir, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’nda altı olmak üzere toplam yedi tıpta uzmanlık öğrencisinin alınacağı, 2021 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. Dönem Başvuru Kılavuzunun yayınlanması ile bildirildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı ile birlikte faaliyetlerine başlayan Tıp Fakültemizin, yetkin akademisyen ve doktorları ile gelişmeye devam edeceğinin altını çizerek verilen tıpta uzmanlık öğrencisi kadrosunun da önemli olduğunu ve kendilerini oldukça memnun ettiğini belirtti. Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ayrıca bu başarıda emeği geçen herkese de teşekkürlerini iletti.

Çağdaş ve yenilikçi bir tıp eğitimi vermeyi amaçlayan, bu amaç doğrultusunda güncel bilgi ve beceriye sahip, analitik düşünen, bilgisini yorumlayan, araştırmacı, kendini yenileyebilen, iyi iletişim kurabilen ve insani değerlere sahip hekimler yetiştirmek için çalışan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi, önümüzdeki dönemlerde her tıpta uzmanlık alanında, eğitimin başlaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku