Niğde'de Geri Dönüşüm Evde Başlıyor!

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada: “Niğde Belediyesi olarak çevremizi korumayı ve geri dönüşümü gelecek nesillerimize karşı bir sorumluluk olarak görüyor, tüm hemşehrilerimizden kampanyamıza destek vermelerini bekliyoruz." dedi.

Başkan Emrah Özdemir Kampanyamıza Niğdede yaşayanların gerekli hassasiyeti göstereceğine inandığını belirterek, "Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler geri dönüşümün çevre ve ekonomiye olan katkılarının yanı sıra hangi atıkların geri dönüşüme nasıl kazandırılacağı noktasında da vatandaşlarımızla birebir görüşerek bilgilendirme yapıyor. Bu kapsamda vatandaşlarımız 0388 232 32 50 nolu telefon numarasını arayarak geri dönüşüm atıklarını ekiplerimizi bildiriyor ekiplerimiz ise Cumartesi günü belirledikleri saatte vatandaşların evlerinden atıkları alıyor. Ekibimizle birlikte gelecek nesillere daha temiz ve sağlıklı bir yaşam bırakmak için tüm çabamızla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı."

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku