Milletvekili Gültekin'den Bakan Koca'ya ziyaret

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Gültekin: “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sağlık alanında yaptığımız reformlarla tüm dünyanın örnek aldığı bir ülke konumuna gelmiş durumdayız. Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüsüne karşı gelişmiş ülkeler bile medikal ekipman krizine girerken, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sadece 2020 yılında 8’i Şehir Hastanesi olmak üzere, en son teknolojiyle donatılmış toplam 25 hastanenin açılışını gerçekleştirerek milletimizin hizmetine sunduk. Pandemiye rağmen yatırımlarımıza ara vermeden hızla devam ediyoruz. Niğde’mize 400 yataklı modern ve son teknolojilerle donatılmış ek hastanemizin yapımına başladık, hızla yükselmeye devam ediyor. Yine 60 ünitlik, 50 milyon TL maliyetli yeni Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin, Sağlık Kompleksi’mizin ve Murat Evler bölgemize 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezimizin yapımına da kısa sürede başlayacağız.” Dedi.

Açıklamasına devam eden Milletvekili Gültekin: “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA ile bir araya gelerek, Niğde’mizdeki devam eden ve yapımını planladığımız sağlık yatırımları üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımız Niğde’mize çok değer veriyor, desteklerini hiçbir zaman esirgemiyor. İlimize olan ilgisinden ve desteğinden dolayı Niğdeli hemşehrilerim adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Yine Koronavirüs ile mücadelede üstün gayretlerinden dolayı Sayın Bakanımıza ve şahsında tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

İVEK Heyeti ile TBMM’de bir araya gelen Milletvekili Gültekin: “Vakıf başkanı Sayın Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve yönetim kurulu üyelerimizle; ülkemizdeki ilaç, eczacılık, sağlık teknolojileri ve vakıf çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk.  Kar amacı gütmeyen bir vakıf olarak; sağlık için düşünen, üreten insan sağlığı odaklı çalışmalar yapan vakıf yöneticilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” Dedi.   Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku