HEM tarafından açılan iğne oyası kursu ilgi görüyor

Kurs sayesinde kadınlar, el işi becerilerini geliştirmek ve ev ekonomisine katkıda bulunacak olmanın yanı sıra sosyal hayata aktif olarak katılmanın mutluluğunu yaşıyor. Kursiyerlere deneyimli usta öğreticiler tarafından havlu kenarları, yazma kenarları, ara uç dantelleri, boncuk oyaları ve yeni iğne oyası modelleri öğretiliyor.

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Açmış olduğumuz kursa bayanlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Kursumuz haftada üç gün olarak ve günlük 6 ders saati devam ediyor. İğne oyası tek tek ipekten yapılan düğümlerin bir araya gelmesidir. Hedefimiz, büyüklerimizin ellerinde kalan değerli oyaları günümüze tekrar aktarmaktır. Kurs sonrası kursiyerlerimize belge de veriliyor" denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku