Gençoğlu, Kan acil değil sürekli bir ihtiyaç

Türk Kızılay Niğde Şubesi'nden kan bağışı çağrısı geldi.  Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, "Kışa aylarının gelmesi ve olumsuz hava koşulları sebebiyle kan bağışı oranlarında azalma yaşıyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaç bu yüzden tüm vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz" dedi. Gençoğlu, kan bağışlarında aşağı yönde eğilim olduğunu belirtmek ve kan bağışı çağrısı yapmak adına basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Kan Stoklarında Düşüş Var"

Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda bulunan kan aracımız sabah 10.00 ile akşam 18.00 arasında hizmet verdiğini belirten Türk Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, “Kış ayına girdiğimizden dolayı kan stoklarımızda azalma mevcut. Bu nedenle Niğde halkımızı kan vermeye davet ediyoruz. Şuan kan aracımızın yerine prototip konteynır kan toplama merkezi kurma projemiz var. Bu konteynır kan merkezini kurmak için şuan bağış topluyoruz. İnşallah en kısa zaman içerisinde kan toplama merkezimizi Niğde’mize kazandıracağız. Aynı zamanda Niğde’ye Aşevi projemiz mevcuttu. Bu projeyi de en kısa zaman içerisinde gerçekleştirip 1000 kişiye ücretsiz yemek dağıtacağız” dedi. 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku