Dündarlı Kasabasında yıllardır süren adet kaldırıldı

Niğde’nin Dündarlı Kasabasında adet haline gelen bayramlarda cenaze sahiplerince yapılan misafir ağırlama ve taziye ziyaretleri, belediye encümen üyeleri, mahalle muhtarları ve cami dernek yönetimiyle yapılan ortak toplantıda karar alınarak kaldırıldı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Dündarlı belediye Başkanı Mustafa Kamar; “Kasabamızda adet haline gelen bayramlarda cenaze sahiplerince yapılan misafir ağırlama (çörek, hurma vs.) ve hediye gönderme olayı belediye encümen üyeleri, mahalle muhtarları ve cami dernek yönetimiyle birlikte müşterek alınan kararla kaldırılmıştır. Cenaze sahipleri cenazeleri adına cami derneğine yardım (köprü, çeşme, mezarlık için) yapabilirler. Kasaba halkımıza duyurulur” denildi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku