DSİ'ye 7 işçi alımı yapılacak

BAKAN DUYURMUŞTU

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere toplam 1.273 sürekli işçi alımı gerçekleştirileceğini açıklamıştı. Bakan Kirişci, konu hakkında yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra birimlerinde görev yapmak üzere nisan ve mayıs ayı içerisinde çeşitli branşlarda 1273 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

NİĞDE’YE 7 İŞÇİ ALINACAK

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından İŞKUR üzerinden yapılacak sürekli işçi alımı kapsamında Niğde’de 7 işçi alınacak. DSİ, Niğde’de 2 İnşaat Teknisyeni, 1 ambar işçisi, 1 akaryakıtçı, 2 Laborant yardımcısı ve 1 bahçıvan olmak üzere toplam 7 işçi alacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku