Başhekim Çetinkaya'dan Hastane Denetimi!

Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, hastanede görev yapan yan dal hekimleri ve poliklinik muayenesi için sıra bekleyen hastalar ile hasbihal ederek sorunlarını dinledi ve bilgiler aldı. Hastanede yeni göreve başlayan Deri ve Zührevi Hastalıkları (Dermatoloji) Uzmanı Dr. Hüseyin Berk Yalçın ve Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Caner Çitak’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başhekim Çetinkaya, hem personel hem de teknik alanda gerçekleştirilen önemli çalışmaların değerlendirmesini yapmak üzere hastane bölümlerini denetledi. Başhekim Çetinkaya ve beraberindeki heyet, birim sorumlularından bilgiler alarak yerinde değerlendirmelerde bulundu. Başhekim, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla personel istek ve önerilerini dikkate alacaklarını ve çalışmaların süreceğini belirtti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku