Altunhisar'da 96 Yaşındaki Ali Özkan'ın Kimlik Başvurusu Evinde Alındı

İşlemler sırasında Ali Özkan’ı Altunhisar ilçe kaymakamı ziyaret ederek yeni kimlik kartının hayırlı olmasını diledi.
T.C. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce başlatılan "Adreste Nüfus Hizmeti " uygulaması ile İlçe Nüfus Müdürlüklerine gidemeyen hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın çipli kimlik kartı başvuruları evlerinde alıyor.
Bu kapsamda Altunhisar ilçesine bağlı Çömlekçi köyünde ikamet eden 96 yaşındaki Ali Özkan’ın çipli kimlik kartı başvurusu "Gezici Kayıt Terminali Sistemi" ile evinde alındı.  İşlemler sırasında Ali Özkan’ı evinde ziyaret eden Kaymakam Doğukan Mızrak, 96 yaşındaki Ali amca ile hasbihal ederek yeni kimlik kartının hayırlı olmasını diledi. Kaymakam Mızrak; “ Bakanlığımızın bir uygulaması olan 75 yaş üzerinde olup nüfus müdürlüğümüze gelemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza kimliklerini evlerinde takdim ediyoruz. Bu gün bu amaçla 96 yaşındaki Ali Özkan amcamızın da kimlik başvurusunu evinde alıyoruz. Ali amcamıza yeni kimlik vereceğiz” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku