Af ve Mağfiret Gecesi: Regaip

Okul müdürü Ahmet Tayfun Eren, bu kutsal gece için hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin uzun zamandır hazırlandığını, Yeşilgölcük beldesi sakinlerinin de yoğun katılımıyla bu kutsal geceyi dolu dolu geçirdiklerini söyledi.

Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, akşam namazını kıldırdıktan sonra Kur'ân-ı Kerim tilaveti ve dualarla kutlu gecede sağlık, huzur ve bilhassa barış için dualar ettiler. Onlarca yıldır süren İsrail'in Filistin halkına yönelik zulmüne ve soykırımına lanetler edilirken, müslüman kardeşlerimizin kurtuluşu için de eller semaya yöneldi. Af ve mağfiret günü olan bu mübarek gecede, eller semada, kalpler Allah'ın rahmetiyle, diller dualarla, gözler iman yaşlarıyla doldu.

Program sonunda ise Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin ikramlarıyla gönül ve muhabbet birliği perçinleştirildi. Yüce Allah'ın manevi huzurunda bolluk, bereket, af, sağlık ve barış temennisi ile geçen bu gecede öğretmen ve öğrencilerin gayreti ve çalışkanlığı Yeşilgölcük Kasabası halkının takdirini topladı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde ilk 15’e giremedi
 Niğde vergi tahsilat oranında Türkiye illeri sıralamasında ilk 15 il arasına girmeyi başaramadı.

Haberi Oku