Gündem:
AKSARAY NARLIGÖL İHALESİNE ÇIKIYOR!

Yorum Haber: Fatma TAN

Geçtiğimiz günlerde Niğde gündemine gelen ve Niğde valiliği tarafından düzenleme yapılacağı belirtilen Narlıgöl ile ilgili yeni bir gelişme meydana geldi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Narlıgöl ile ilgili 15 gün içinde ihaleye çıkacaklarını duyurdu.

Aksaray mı sahip çıkacak Niğde mi? diye gündeme gelen ve Niğde sınırları içerisinde olan Narlıgöl'e Aksaray'ın sahip çıkmasıyla zorlama bir proje hazırlanan Narlıgöl ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Narlıgöl için Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in 1 Mart 2021 tarihinde Nar köyü yakınlarında bulunan Narlıgöl krater gölünün çevre düzenlemesi ve buraya yapılacak olan günü birlik tesis için proje hazırlattığını ve bu projenin Nevşehir Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kuruluna sunulduğunu duyurmuştuk.

NİĞDE Mİ AKSARAY MI ÇEKİŞMESİ DEVAM EDİYOR!

Bugün Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'nun bu bölge ile ilgili 15 gün içinde ihaleye çıkacağız açıklamasının ardından kafaları karıştıran bir durum oluştu. Narlıgöl'ün büyük bir kısmının Niğde sınırları içinde olmasına rağmen Niğde'nin günü birlik tesis için hazırladığı proje Nevşehir Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulundan henüz geçmemişken Aksaray'ın 15 gün içinde bu bölge ile ilgili ihaleye çıkıyor olması sorulması ve sorgulanması gereken bir konudur. Narlıgöl'e Niğde'nin geri durup Aksaray'ın burayla ilgili çaba harcaması düşülmesi gereken bir konudur.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gürer, “Kamuya ait elde avuçta ne varsa satılıyor”
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme adı altında satılan arsa ve arazilerin, sermaye...

Haberi Oku