Vali Koç'un Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Koç yayımladığı kutlama mesajında şunları söyledi; “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı, gönüller arasında köprülerin kurulup, karşılıklı sevgi ve saygı duygularının coştuğu, hoşgörü duygusunun hâkim olduğu bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın engin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarıldığı toplumumuzun manevi zenginliklerinden olan müstesna günlerimizdendir.

Millet olarak birlik ve beraberliğimizin kuvvetlendiği bu günleri fırsat bilerek bayramımızın sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her safhasına taşıyabilmek için daha çok çaba göstermemiz gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberlik duygusunun gelişmesine, karşılıklı güven ortamının güçlenmesine vesile olan bayramımızın, tüm dünyaya, ülkemize ve ilimize sağlık mutluluk ve güzellikler getirmesini diler, tüm Niğdeli hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku