Vali Koç'un Babalar Günü Mesajı

Vali Mustafa Koç babalar günü münasebetiyle yayımladığı mesajında şunları söyledi; “Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de 1985 yılından itibaren her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü, “Babalar Günü” olarak kutlanmaktadır. Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir yaşam sürmesi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalarımız, çocuklarının geleceğe daha güvenle bakabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti alın terleriyle birleştirerek göstermektedirler. Devletimize, milletimize, toplumumuza ve tüm insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmemiz, babalarımızın bizlerden en önemli beklentisidir. Vefa duygusunun ve inançlarımızın gereği olarak babalarımıza saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermek ve bu haklı beklentiyi karşılayabilmek için var gücümüzle çalışmalı ve bu sayede onların bizlerle gurur duymasını sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur.

BABALAR, ÇOCUKLARININ EN BÜYÜK KAHRAMANI

Babalarımız, çocuklarımızın en büyük kahramanı, çocuklarımız da babaların en yüce gururudur. Vatanımız için çocuklarını şehit veren babalarımız bilmeli ki, ülkemizin bütün vatansever evlatları sizlere birer evlat olarak sarılmaya hazırdır. Evlatlarımızın hepsi, ülkemizin istiklali ve istikbali için hayatlarını feda eden Aziz Şehitlerimize ve onların kıymetli ailelerine ömür boyu minnet duyacaktır.             Bu duygu ve düşüncelerle, başta kahraman şehit ve gazilerimizin babaları olmak üzere, tüm babalarımızın “Babalar Günü” nü kutlar, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku