Uzkurt, Doğru Zaman Doğru Adam

Uzkurt yaptığı ziyaretlerde Türkiye’nin yaptığı atılımlar da atağa geçtiği şu günlerde yapılacak olan seçimin önem arz ettiğini belirtti. Türkiye Yüzyılı hedefinin basit bir slogan olmadığını ifade eden Uzkurt, artık Türkiye’de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Niğde olarak gerek sandık da gerekse sosyal alanda bu atağın en önemli unsuru olacağını söyleyen Uzkurt; “Niğde şehitler diyarıdır, vatan toprağında kendi kanı vardır. Bu topraklar da terörün temsilcilerinin kirli ayaklarının gezmesine asla müsaade etmeyecektir.” Dedi.

Prof. Dr. Cevahir Uzkurt “ bizlere Türkiye sınırlarının yalnızca kara parçasından ibaret olarak anlattılar. Fakat Sn. Cumhurbaşkanımız sınırların yalnızca topraklar olmadığını; bizim “Mavi Vatan’ımızın olduğunu bize hatırlatarak; bu mavi vatanda kendi kaynaklarımızı halkımızın kullanımına sundu. Mavi vatan projesi ile şu an kendi öz vatanımızda kendi doğal gazımızı çıkartıp konutlara ücretsiz bir şekilde kullanımına sunduğunu” söyledi.

14 Mayıs seçimlerinin hem milli hem de manevi bir önem taşıdığını belirten Uzkurt “kendi öz kaynaklarını kendisi çıkarıp, vatandaşlarının kullanımına sunan bir yönetime mi teslim edecek bu ülkeyi; yoksa Mavi vatan projesini gereksiz gören bir yönetime mi teslim edecek?” Açıklamalarında bulundur.(Ak Parti)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku