Üniversitede 'Gençlik Buluşması” Programı Gerçekleştirildi

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezimizde yoğun bir katılımla gerçekleşen programa, Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde protokol üyeleri, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlayan ve açılış konuşmaları, şiir ve ilahi dinletisi gibi birçok etkinliğin yer aldığı program TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan ve TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu’nun konuk olduğu söyleşi ile devam etti.

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” diyerek başladığı konuşmasını TÜGVA olarak hizmet şuuruyla çalışmalara devam ettiklerini söyledi ve bu mirasın kendilerine Selçuklu ve Osmanlı’dan kaldığını ifade etti.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan ise buradaki açıklamalarına “Türkiye’nin gelecekle ilgili umutlu olması için çok sebep var” diyerek başladı ve ülkemizin son yıllarda uluslararası platformda oldukça etkili bir konuma geldiğini, bugün de Rusya-Ukrayna krizinde arabulucu konumundaki ülke olduğunu aktardı.

“Salgın ve savaş döneminin getirdiği zorlukları bütün dünya ile birlikte bizde yaşıyoruz. Ancak 21. yüzyıla damgasını vuracak ülke olarak ön plana çıkıyoruz. Ufkunuzu daha geniş tutun, hedeflerinizi yüksek tutun” ifadeleri ile açıklamalarını sürdüren TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmettin Bilal Erdoğan, yurt dışına çıkacak gençlere destek vererek “Yurt dışına çıkmayı düşünen arkadaşlarımız, tabiki de bunu yapabilirlerse çok iyi olacaktır. Ancak ülkemize dönmeyi de hep aklımızda tutalım çünkü emin oldun dünyanın en güzel şehri İstanbul, en güzel ülkesi de Türkiye’dir” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Büyük beğeni toplayan program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku