Ulukışla'da 3 köyde  beslenme noktaları oluşturuldu

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’in talimatıyla Sokak Hayvanı Popülasyonun yoğun olduğu 15 köyde  30 adet noktaya Niğde İl Özel İdaresi tarafından üstü kapalı su ve mama beslenme noktaları oluşturuldu. İl Özel idaresi  sorumluluğunda bulunan  bu alanlarda; Sokak Hayvanlarının Belli noktalarda beslenmeye   alışması,  hayvanların tüketebileceği evsel atıkların değerlendirilmesi ve kış aylarında anlık beslenme ihtiyaçlarının karşılanmasının  sağlanacağı belirtildi.

Niğde Valiliği’nden yapılan açıklamada: “İlimiz Köylerinde bulunan Sokak hayvanlarının beslenme, barınma, bakım ve tedavilerini büyük bir özenle gerçekleştiren Niğde İl Özel İdaresince Sokak Hayvanı Popülasyonun yoğun olduğu 15 adet köyümüzde 30 adet noktada  Sokak hayvanları için her türlü hava şartlarına dayanıklı, üstü kapalı su ve mama beslenme noktaları oluşturulmuştur.  İl Özel idaresi  sorumluluğunda bulunan  bu alanlarda; Sokak Hayvanlarının Belli noktalarda beslenmeye   alışması,  hayvanların tüketebileceği evsel atıkların değerlendirilmesi ve kış aylarında anlık beslenme ihtiyaçlarının karşılanması sağlanmış olacaktır” denildi.  

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku