TOGG'a Niğde'de yoğun ilgi

TOGG, bant­tan in­dik­ten sonra şehri ge­ze­rek va­tan­daş­lar­la bu­luş­tu­rul­du. Gö­rü­cü­ye çıkan TOGG, Niğde'de yoğun il­giy­le kar­şı­lan­dı. Ömer Ha­lis­de­mir mey­da­nı­na gelen ve yerli oto­mo­bi­li in­ce­le­yen va­tan­daş­lar, TOGG’a hay­ran kaldı. Mer­kez­de gö­rü­cü­ye çıkan ara­ba­yı va­tan­daş­lar ya­kın­dan in­ce­ler­ken, ba­zı­la­rı araca binip ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çek­tir­di.
Niğde Va­li­si Mus­ta­fa Koç, ”Son za­man­lar­da gu­ru­ru­muz, gurur kay­na­ğı­mız olan yerli ve milli üre­tim­le­ri­miz­den yerli oto­mo­bil olan Ana­do­lu Kır­mı­zı­sı TOGG Niğde'de çok he­ye­can­lı­yız. Hep ba­sın­dan takip edi­yor­duk. Ama bugün ger­çe­ği­ni de gör­me­yi Allah biz­le­re nasip etti. Ger­çek­ten az önce in­ce­le­dik, bin­dik, sür­dük de. Ger­çek­ten an­la­tıl­dı­ğı­nın öte­sin­de gurur duy­ma­mız ge­re­ken bir ürün, yerli üre­tim, oto­mo­bil. Biz diğer yerli ve milli üre­tim­le­ri­miz­le be­ra­ber bu ara­ba­mız­la da gurur duy­duk. Bun­dan sebep emeği geçen ön­der­lik yapan başta Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız olmak üzere her­ke­se te­şek­kür edi­yo­rum” dedi.
Niğde Be­le­di­ye Baş­ka­nı Emrah Öz­de­mir, “TOGG'umuz Niğde’mizde, biz de ger­çek­ten yerli ve milli ara­cı­mız TOGG'umuzu Niğde'de gör­dük ve çok da mutlu olduk. Niğde'mize de ha­yır­lı olsun in­şal­lah di­ye­lim. Yerli ve milli ça­lış­ma­la­rı­mız, se­fer­ber­li­ği­miz devam edi­yor. Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­za ger­çek­ten bir kez daha şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. Bu gu­ru­ru biz­le­re ya­şat­tı. Türk mil­le­ti­ne ya­şat­tı. İHA'la­rı­mız, SİHA'la­rı­mız ha­va­day­dı. Yakın bir za­man­da savaş uça­ğı­mız, Kaan İnşal­lah gök­yü­zün­de ola­cak. Dün­ya­da ciddi şe­kil­de ses ge­ti­ren pro­je­le­re imza atı­yo­ruz. İşte Ana­do­lu ge­mi­miz, bi­li­yor­su­nuz İHA'lara, SİHA'ların iniş kal­kı­şı­na mü­sa­it olan dün­ya­da sa­yı­lı ül­ke­de bu­lu­nan TCG Ana­do­lu ge­mi­miz, bir savaş uçağı ge­mi­miz var ül­ke­miz­de. Ger­çek­ten ne kadar gurur duy­sak azdır. İnşal­lah bu ham­le­le­ri­miz devam edecek. Artık Tür­ki­ye yüz yılı baş­lı­yor. Yeni Tür­ki­ye yüz­yı­lın­da in­şal­lah çok daha güzel pro­je­ler­le Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­zın li­der­li­ğin­de daha çok Türk mil­le­ti ola­rak gurur du­ya­ca­ğız, onur du­ya­ca­ğız di­yo­rum. He­pi­ni­ze te­şek­kür edi­yo­rum” diye ko­nuş­tu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku