Şube başkanlığına Kevser Çevik seçildi

Genel kurulun açılış konuşmasına yapan Öz Sağlık-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Kevser Çevik, ülkenin her köşesinde halkın sağlık hizmetlerini en iyi şekilde almasına yardımcı olan sağlık işçileri olduklarını belirterek, “Niğde Şubemizin 1.Olağan Genel Kurulu’na teşriflerinizden dolayı sizleri saygıyla sevgiyle selamlıyor, bu özel günümüzde vermiş olduğunuz destekten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bizler bu güzel vatanın her bir köşesinde halkımızın sağlık hizmetini en iyi şekilde almasına yardımcı olan sağlık işçileriyiz. Bizler devletimizin bize emanet ettiği yardıma ihtiyaç duyan yaşlılarımızın, hayatlarını tek başına sürdüremeyen engellilerimizin, yuva hasreti, anne-baba özlemi çeken kimsesiz yavrularımızın tutunduğu dal, başını yasladığı sine, tuttuğu eliz. Biz bu büyük devletin, bu merhametli milletin vicdanı sosyal hizmet işçileriyiz. Hayatın her alanında var olan bizler, örgütlenmenin, mücadelenin, azmin ve inancın en güzel örneklerini vererek sendikal bir çatıyı da beraberimizde büyüttük. 200 bin üyemizle, Türkiye’nin en büyük sağlık ve sosyal hizmet çalışanları sendikası Öz Sağlık-İş’in çatısı altında olmaktan büyük mutluluk, büyük gurur duyuyoruz. Sendikamıza emek veren, bugünlere getiren herkese şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz” dedi.

Genel kurulda bir konuşma yapan Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşlarda görev yapan sosyal hizmet işçilerinin pandemi dönemi başta olmak üzere ödenmeyen fazla mesai ücretlerinin ödenmesine yönelik hazırlık yaptıklarını belirterek, “Sosyal hizmet emekçimizin fazla mesailerine ilişkin haklarının alınabilmesi adına Sendika olarak 10 binin üzerinde dava açacağız” dedi.

Genel kurulda yapılan seçimlerde, daha önce atama ile görev yapan Kevser Çevik Şube başkanı olarak seçildi. Şube yönetimi ise Abdullah Gökhan Pala ve Osman Battal’dan oluştu.

Öz Sağlık-İş Sendikası Niğde Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu’na Genel Başkan Devlet Sert, Genel Başkan Yardımcısı Remzi Karataş, Genel Başkan Danışmanı Fadlı Erdem, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Yücel, Bor Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Aydın Çelikbaş, Çamardı Hastanesi Müdürü Ramiz Kahraman, Altunhisar Hastanesi Müdürü Hikmet Özdemir, Niğde 112 Başhekimi Filiz Eroğlu, Niğde Eğitim Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ahmet Öztürk, Niğde Eğitim Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Müdür Yardımcısı Ahmet Budat, Niğde Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Mahir Temel, HAK-İŞ Niğde İl Başkanı ve Hizmet İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Kadir Yenel, Sağlık Sen Niğde Şube Başkanı Ebuzer Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku