SMA hastası Elif Sare'ye destek kampanyasında mutlu son

Niğde’de, SMA tip-1 hastası 20 aylık Elif Sare’nin tedavisi için gerekli olan 1 milyon 849 bin dolar toplandı. Anne Esra Mahin, “Kızımın sağlıklı hallerini sizlerle en kısa zamanda paylaşmak istiyorum. Mutluluğumuzu oyunlar oynayarak taçlandırmak istedim. 19 aydır ağlıyorduk ama Allah’a şükür gerekli olan para toplandı. Herkesten Allah razı olsun.

Esra Mahin, "Kızıma Hastalık teşhisi 50 günlük iken konuldu. Kızım gözlerimin önünde eriyordu. Bir anne olarak dayanamıyordum ben bu acıya. Daha kötü olabilir, makinelere bağlanabilir. Ben evladımı yaşatmak için elimden geleni yaptım. “Zolgensma” isimli bir ilaç var ve bu ilaç sayesinde yavrum kurtulabilir. Gözlerimin önünde eriyordu. 16 ay önce başlattığımız kampanya kapsamında dün itibariyle 1 milyon 849 bin dolar toplandı.

Elif Sare SMA tip bir kas hastası. Çok şükür Niğdeliler olaraktan kampanyamızı bitirdik. On altı ay sürdü kampanyamız. Şu anda Elif Sare yirmi aylık, kampanyamız tüm hayırseverlerin verdiği destek sayesinde bitti. Öncelikle bizlere maddi manevi destek veren Niğde Belediye Başkanımız Emrah Özdemir’e, ondan sonra Sayın Valimiz, Niğde halkımız, Niğde İş Adamları hepinize çok teşekkür ederiz. Elif Sare’miz sizler sayesinde Amerika’da tedavi olmuş olacak yakında. Kızımızı hep beraber kurtardık. Hepinize minnettarız

Yardım kampanyasına binlerce vatandaş destek verdi.

Anne Esra Mahin ve Elif Sare için sosyal medya üzerinden 16 aydır sürdürülen kampanya, dün akşam saatlerinde Elif Sare’nin tedavisi için gereken 1 milyon 849 bin doların toplanması ile sona erdi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku