Şefkat Kelebekleri Projesinde İmzalar Atıldı

Niğde Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen ‘Şefkat Kelebekleri’ projesi imza protokolü ile Türkiye’de ilk kez Çocuk Destek Merkezi'nde yaşamlarını sürdüren kız çocuklarına yönelik psikolojik güçlendirme uygulaması eğitimleri verilecek.

Şefkat kelebekleri projesi ile Çocuk Destek Merkezi sakinleri kız çocuklarının hayatı daha pozitif yönde algılamalarının sağlanması, kendilerinin olumlu yönlerini ve içsel potansiyellerini fark edebilmeleri açısından destekler sunulması ve bu yönlerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır.

8 oturum gurup çalışması ile 2 oturum psikoeğitim uygulaması olmak üzere 10 oturumdan oluşturulması planlanan projenin protokol imzaları Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında Ömer Halisdemir Üniversitesi Prof. Dr. Muhsin Kar ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Koca arasında atıldı.

İmza protokol töreni sonrası Vali Yılmaz Şimşek, Projenin, Çocuk Destek Merkezindeki kız çocuklarının sosyal hayata entegre olmasında ve kendilerini pozitif yönde geliştirmeleri açısından büyük destek sağlayacağını düşündüğünü belirterek hayırlı olmasını diledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku