Rektör Uslu'dan Ankara temasları

T.C. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, T.C. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı’ya kendisine gösterdiği misafirperverlik dolayısıyla teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Dr. Metin Kıratlı ise açıklamalarında, ziyareti dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek Rektörlük görevinin hayırlı olmasını diledi. Rektör Uslu daha sonra Yargıtay Üyesi Bahri Aydoğan'a ziyarette bulundu.

Yargıtay Üyesi Bahri Aydoğan ise nazik ziyaretleri dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’nun, Yargıtay Üyesi Bahri Aydoğan'a Üniversitenin anı tabağını hediye etmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku