Rektör Uslu Akademik Kurul Toplantılarına Katıldı

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yapılacak faaliyetlerin değerlendirildiği ve görüş alış verişinde bulunulan Akademik Kurul toplantılarının açılış konuşmalarını yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Üniversite yönetimi olarak öğrenci odaklı eğitim yaklaşımını tüm akademik birimlerimize yaymaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Üniversitemizin şartlarını sürekli olarak bir iyileştirmeye tabi tutuyoruz. Akademik birimlerimizden beklentimiz de bizim sağlamaya çalıştığımız bu iyi fiziki şartlar içerisinde öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamalarıdır. Yeni eğitim öğretim yılımızda tüm akademisyen ve öğrencilerimize kalpten başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu konuşmalarının sonunda her türlü öneri ve görüşe açık olduklarını da belirterek kapılarının tüm Üniversite personeline açık olduğunu vurguladı.

Akademik kurul toplantıları günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku