Rektör KÜNİB 2022 Eğitim Fuarı'na Katıldı

14 ülkeden 167 üniversitenin üyesi olduğu uluslararası bir akademik iş birliği kuruluşu olan KÜNİB tarafından, ülkemize yönelik yabancı uyruklu öğrenci akışını artırmak ve böylece YÖK’ün uluslararasılaşma vizyonuna katkı sunmak amacıyla düzenlenen KÜNİB 2022 Eğitim Fuarı’nda, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu da Üniversitemiz hakkında detaylı bilgileri paydaş Üniversitelerin temsilcileri ve program katılımcıları ile paylaştı.

KÜNİB 2022 Eğitim Fuarı’nda açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemizin uluslararası platformlarda akademik anlamdaki tanıtımının, gelecek vizyonumuza da önemli katkılar sunacağını ve böylelikle Üniversitemizin uluslararası eğitim kurumları arasında saygın bir yer edineceğini aktardı.

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının ardından KÜNİB 2022 Eğitim Fuarı’nda, paydaşlarımız ile birlikte incelemelerde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu ayrıca burada KÜNİB Başkanı Prof. Dr. Ramazan Korkmaz’a Üniversitemiz anı tabağını hediye ederek düzenlenen fuar dolayısıyla kendisine teşekkür etti.

Program, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku