Rektör, Geleceğimizin Teminatı Çocukları Makamında Ağırladı

Bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, çocuklar tarafından kendisine takdim edilen çiçekleri ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı resimleri de kabul etti. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu açıklamalarının sonunda, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin, geleceğe ışık tutacak ve gelecek vizyonlu çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Ziyarette bulunan çocuklar ise yaptıkları ortak açıklamalarda, kendilerine gösterilen ilgi ve alaka dolayısıyla Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu’ya teşekkür ederek tüm çocuklara güzel bir gelecek bırakmak üzere sürdürdükleri çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Anlamlı ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.(NÖHÜ)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku