Ramazan ayı ile birlikte dilenciler arttı!

İftar saati öncesi ve sonrasında vatandaşların manevi duygularını istismar eden dilenciler, Ramazan ayı ile birlikte şehrin hemen her bölgesinde konuşlanmaya başladı. Sadaka almak için ısrar eden dilenciler, vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Özellikle, bankaların bulunduğu Bankalar Caddesinde ve Cami önleri gibi yaya açısından en işlek caddeleri seçen dilenciler, öğle, ikindi, akşam ve yatsı namazlarında camilerin önünde de vatandaştan sadaka istiyor.

Dilencilerin dini ve çocukları istismar ederek dilenmelerini ifade eden vatandaşlar, ”Niğde’ye dilenmek için gelen dilenciler özellikle yanlarına yaşları ufak çocukları alarak iş yerimize gelmektedirler. Geldiklerinde, "Allah Rızası İçin" diyerek ve "Çocuğuma mama parası, bez parası, yemek parası" diyerek bizleri istismar etmeye kalkışmaktalar.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku