Özdemir, Vatan toprakları bizlere şehit ve gazilerimizin emanetidir

 Başkan Özdemir, Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, topraklarımızda huzur ve güvenlik içerisinde yaşamamızı sağlamak için gözlerini kırpmadan şehit olmayı göze alan gazilerimiz bizlerin her zaman gururu ve onuru olmuştur” dedi.

Başkan Özdemir, mesajında şunları kaydetti: “Bize ay yıldızlı bayrağın altında onurla yaşama imkânı veren ve bu toprakların vatan kılınmasında canlarını ortaya koyan bütün gazilerimize minnettarız. Yürüdüğümüz yolda yolumuzu şehitlerimizin ve gazilerimizin ışığı aydınlatmaktadır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak, topraklarımızda huzur ve güvenlik içerisinde yaşamamızı sağlamak için gözlerini kırpmadan şehit olmayı göze alan gazilerimiz bizlerin her zaman gururu ve onuru olmuştur. Bu kutsal vatan toprakları bizlere şehit ve gazilerimizin emanetidir. Bizler bu emaneti en yükseğe taşımak için hiç durmadan çalışacağız ve bu emaneti onurlu bir şeklide gelecek nesillere teslim edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mareşallik ve Gazilik ünvanının verilişinin yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku