NÖHÜ'de sınavlar online yapılacak

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde, bazı bölümler ve dersler dışında 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı genel, bütünleme, tek ders ve diğer değerlendirme sınavları çevrim içi (online) yapılacak.

TIP VE DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTELERİ HARİÇ

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada senatonun kararı öğrenci ve öğretim elemanlarına şu şekilde duyuruldu, “Üniversitemiz senatosu tarafından 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı genel, bütünleme, tek ders ve değerlendirme sınavlarının yürütülmesine ilişkin karar verilmiştir. Bu kapsamda; üniversitemiz yabancı dil hazırlık programı ön lisans, lisan ve lisansüstü programlarda yer alan tüm derslerin genel bütünleme tek ders ve diğer değerlendirme sınavları şeffaf denetlenebilirlik ilkesi esas alınarak çevrimiçi yapılacaktır.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku