Niğde'den yardım tırları deprem bölgesine gönderildi

Türkiye genelinde deprem bölgesine yapılan yardım kampanyaları devam ederken, Niğde Belediyesi depremin hemen ardından 3 araç ve 10 arama kurtarma ekibini deprem bölgesine göndermişti.

Yine Niğde Belediyesi’nin Niğde Valiliği ile birlikte başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesi ve deprem bölgesine ulaştırılmıştı.

Yardım kampanyası kapsamında toplanan yardımlardan oluşan 5 tır ile arama kurtarmada ve yardımların dağıtılmasında kurulacak lojistik merkezde görev alacak 30 kişilik ekip de bugün öğlen saatlerinde Adıyaman’a hareket etti.

EKİBİN BAŞINDA BAŞKAN ÖZDEMİR VAR

30 kişilik ekibin başında Adıyaman’a hareket eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde’den yola çıkmadan önce yaptığı açıklamada, yardım kampanyasına gösterilen büyük ilgiden dolayı tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Depremin hemen ardından 2 tır dolusu yardım ve 10 kişilik arama kurtarma ekibini deprem bölgesine gönderdiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bugün de 30 kişilik ekip ve kampanya kapsamında toplanan yardımların yer aldığı 5 tır ile birlikte Adıyaman’a hareket ettiklerini belirtti.

40 KİŞİLİK EKİP YARDIM BÖLGESİNDE

Şu ana kadar 7 tır yardımı deprem bölgesine gönderdiklerini ve kampanyanın halen devam ettiğini anımsatan Başkan Özdemir, Niğde Belediyesi olarak deprem bölgesinde görevlendirdikleri arama kurtarma aracı sayısının 5’e, ekipteki görevli sayısının ise 40’a çıktığını ifade etti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 5 yardım tırı ve 30 kişilik ekiple birlikte Adıyaman’a hareket etmeden önce yaptığı açıklamada “Öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Ülke olarak maalesef çok büyük bir afet yaşıyoruz” dedi.

DEPREMZEDELER İÇİN ELİMİZDEN

GELEN YARDIMI YAPACAĞIZ

Afet bölgesinde 40 kişilik bir ekiple arama kurtarma çalışmalarına ve gönderilen yardımların dağıtımının yapılabilmesi için lojistik merkez oluşturulacağını belirten Başkan Özdemir, “Adıyaman’da depremzedeler için elimizden gelen yardımı yapmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, başlattıkları yardım kampanyasının devam ettiğini de sözlerine ekleyerek, “Çok büyük ilgi ve alaka oldu, değerli hemşehrilerime ayrı yarı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku