Niğde'de Yeni Mesire Alanları Açılıyor

Pazar günü saat 12:00 da Gebere Barajında düzenlenecek olan açılış töreni ile her iki mesire alanı da açılmış olacak. Açılış töreni için pazar günü saat 11.00 da Niğde Belediyesi önünden ücretsiz servis kaldırılacak. Açılışa özel olarak çeşitli yiyecek ve içeceklerin ikram edileceği alanda vatandaşlar zipline, dev salıncak, ATV, paintball ve jumping trambolin ile heyecanın doruklarına varabilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkan Emrah Özdemir;

Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi hepimizin çocukluk hatıraları ile dolu olan Gebere Barajımızı ve Mandilmos Piknik Alanımızı tekrar eski günlerine getirdik. İnşallah bugün Gebere Barajı Mesire Alanımızın ve Mandilmos Piknik Alanımızın açılışını sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz.

Gebere Barajı ve çevresini belediyemizin imkanları ile tekrar düzenlenerek mesire alanı olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Hepinizin bildiği üzere Gebere Barajı Türkiye Cumhuriyeti’nin Anadolu’daki ilk su yapılarından birisi olması bakımından oldukça önemli bir barajdır. Burası artık sizlerin ailenizle eğlenip piknik yapabileceğiniz güvenli bir yer haline geldi. Burada sizlere hizmet etmesi için faaliyete geçirdiğimiz çeşitli spor aktiviteleri ile maceranın doruklarına varacaksınız.

Mandilmos Piknik Alanımızda da yenileme çalışmalarını tamamladık. Burada Barbekülerimiz yapıldı, çocuk parkları yapıldı, çimlendirilme yapıldı, çevresine tel örgüler çekildi. 24 saat kontrol altında olan piknik alanımızda her türlü tedbiri almış durumdayız. Burada bütün ailelerimiz güvenli bir şekilde pikniklerini yapabilecekler. Burada 260 tane piknik masamız var fakat dört yüz aile ye kadar piknik yapma kapasitesi bulunuyor. Tüm bu hizmetler karşılığında buranın temiz tutulması için cüzü sembolik bir ücret alacağız. Yenilediğimiz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz bu mesire alanlarıyla vatandaşlarımız doğayla iç içe sağlıklı ve güzel zamanlar geçirebilecekler.” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku