Niğde'de Kırsal Kalkınma yatırım destekleri devam ediyor

Tarım ve Orman İl Müdürü Asım Baş Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı 13. Etap Ekonomik Yatırımlar kapsamında yüzde 50 hibe ile desteklenen Germiyanoğlu Hayvancılık İşletmesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Niğde’nin Pınarcık köyünde bir üretici, 2 milyon 495 bin TL tutarındaki yatırımla 120 baş kapasiteli büyükbaş hayvancılık işletmesi kurdu.
Tarım İl Müdürü Asım Baş ve Kırsal Kalkınma Örgütlenme Şube Müdürü Vahap Erol, Pınarcık köyüne giderek, hibe desteğiyle hayvancılık işletmesi kuran yatırımcıyı tesisinde ziyaret etti. Tarım İl Müdürü Baş, Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı 13. Etap Ekonomik Yatırımlar Projesiyle kurulan tesisin Niğde ve ülke tarımına büyük katkı sağlayacağını söyledi

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku