Niğde'de dolu Arpa ve Fasulye ekili arazilere zarar verdi

Altunhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Altunhisar İlçemiz de 20 Mayıs Cumartesi günü etki olan şiddetli yağış sonrası gerçekleşen sel ve dolu yağışının vermiş olduğu zararın tespiti için İlçe Müdürlüğümüz teknik personelleri tarafından arazi kontrolleri yapılmış olup, hasar tespit çalışmaları devam etmektedir. Arazilerinde hasar gören çiftçilerin müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir. Yaşanan sel ve dolu yağışı nedeniyle çiftçilerimize geçmiş olsun” denildi.

Öte yandan Niğde merkeze bağlı Aktaş, Ovacık, Yeşilova ve Hüyük köylerinde hafta sonu yaklaşık yarım saat süren şiddetli yağış ve dolu nedeniyle ekili tarım arazileri zarar görürken, Tarım ve Orman İl müdürlüğü ekipleri hasar gören tarım arazilerinde hasar tespit çalışmalarına başladığı hasar gören çiftçilerin Tarım ve Orman il müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmekte.

Niğde Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri tarım alanlarında hasar tespit çalışmalarına başlarken, İl Özel İdaresi ekipleri de selden zarar gören köylerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku