Niğde'de dilenci operasyonu başladı

Halihazırda şehrin çeşitli noktalarında gerçekleştirilen operasyonda yakalanan dilenciler Zabıta Müdürlüğü’ne götürülerek, haklarında kabahatler kanununa göre işlem yapıldı.
Yetkililerimiz tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, halkın huzurunu kaçıran dilencilere yönelik bu operasyonların ramazan ayı boyunca devam edeceği bildirildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;
“Gerçek ihtiyaç sahiplerini devletimiz tüm kurumları ile gözetiyor. Bizim konuyla ilgili Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz var ve ihtiyaç sahiplerine yönelik buradan yardımlarımız yapıyoruz. Halkımızın dini duygularının sömürülmesine hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Ramazan ayı boyunca emniyet ekiplerimizle birlikte zabıta ekiplerimiz operasyonlarını sürdürecek.” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku