'Niğde'de Aile İçi Ziyaretler Bir Süre Ara Verilmeli''

Denetimler sonrası açıklamalarda bulunan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, ‘‘ Tüm ülke genelinde olduğu gibi bugün yine bizlerde denetim için alandayız. Hayatın tüm alanlarında Covid-19 kurallarına uyulup uyulmadığını denetliyoruz. Bildiğimiz üzere ilimizdeki Koronavirüs vakalarında tırmanış söz konusu. Bu tırmanış ülkemizde bir tırmanışta. Bizler bu nedenle denetimi farklı bir boyuta taşıyoruz.  Daha çok aktif ve sıkı denetimler yapacağız. Daha çok ekipler görevlendireceğiz. Bizlerde bu denetimlere zaman zaman katılacağız. Bu koronanın ciddiyetini insanlarımızın anlaması lazım. Maske, mesafe ve hijyen kuralarına uydukları gibi bundan böyle aile ziyaretlerine de ara vermemiz gerekiyor. Vatandaşlarımızdan ricamız, kalabalık ortamlardan uzak durmaları yönündedir. Bu kurallara uyduğumuz taktirde de bu tırmanışı geriye çevirebileceğimize inanıyorum. Vatandaşlarımız bundan böyle artık bu kurallara uyacaktır diye düşünüyoruz. Ekiplerimiz bundan böyle caddelerde, sokaklarda, her ne suretle olursa olsun maskesiz dolaşanlara ne bahaneleri olursa olsun istisnasız cezalar yazılacaktır.’’ dedi.

Denetim sonrası bir açıklamada Niğde Belediyue Başkanı Emrah Özdemir yaptı. Başkan Özdemir yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘‘Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, ‘‘ Koronavirüsdeki sayılar ilimizde de tırmanışa geçti. Havaların soğuması ile birlikte kapalı ortamlarda daha çok vakit harcıyoruz. Biz ekip olarak bugün yoğun bir denetim gerçekleştirdik. Biz bu denetimlerde tabi ki bir hatırlatma yapıyoruz. Biz aynı anda her yere ulaşamıyoruz. Vatandaşlarımız duyarlı olarak bu kurallara uyması gerekiyor. Bu kurallara uymalarındaki en büyük menfaatte kendileri ver sevdikleri için. Her vatandaşımız bu süreçte bir denetmen olması gerekiyor. Çünkü kışın başındayız ve görünen o ki bu pandemiden kurtulamayacağız.’’ diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku