Niğde'de 30 Ağustos Coşkusu

Kutlamalar kapsamında Niğde Belediyesi tarafından fener alayı, mehter konseri ve havai fişek gösterisi düzenlendi. Niğde Belediyesi tarafından esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.  Kutlamalara katılan vatandaşlar fenerlerle ve bayraklarla Zafer Bayramı coşkusuna eşlik ettiler.

Derbent kavşağı önünde bir araya gelen coşkulu kalabalık ve protokol üyeleri, ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanına kadar yürüyüş yaptı. Yürüyüş sonrasında ise havai fişek gösterisi yapıldı.

Niğde Belediye başkanı Emrah Özdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı fener alayı ve mehteran eşliğinde çok büyük coşkuyla kutladıklarını belirterek, "Ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde sonsuza kadar başı dik ve onurlu yaşayacağımız bu topraklarda 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıldönümünü kutlamanın sevinci ve neşesi içindeyiz. Birliğimiz dirliğimiz daim olsun inşallah. Programımıza katılan tüm Niğdeli hemşerilerimize, emek veren kardeşlerimize ve Mehteran ekibimize yaşattıkları bu zafer coşkusundan dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum" dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku