Niğde tüm kurumlarıyla kışa hazır

Niğde Valisi Mustafa Koç, vatandaşları, trafik kazalarını en aza indirmek için kış tedbirlerine uymaya davet ederek, tüm  kurumlarla  kışa hazır olduklarını söyledi.

Vali Koç, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir ve İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret etti, ekiplere kolaylıklar diledi. Vali Koç, şunları kaydetti:"Niğde'deki bütün kurumlarımızla kışa hazırız. İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Komutanlığımızdan yaklaşık 44 ekibimizde 250 personelimiz görev yapacak. Kışın kazalar, genelde tedbirsiz trafiğe çıkmaktan kaynaklanıyor. 1 Aralık ile 1 Nisan 2023 tarihleri arasında kış lastiği uygulaması zorunlu. Vatandaşlarımıza bu konuda özellikle ricada bulunuyoruz, kış lastiklerini takarak trafiğe çıksınlar. Zaten yasal zorunluluk ama bazen ihmal edilebiliyor. Kazaların oluş sebebi genelde kış lastiği ya da zincir takmamak ve hız limitlerine uymamak" dedi.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku