Niğde Havaalanı'nın temelini biz attık! Hizmete de biz açacağız!

Niğde için gece gündüz çalıştıklarını ve Niğde sevdalısı olduklarını belirten İl Başkanı Özbek, ayrım yapmadan her kesimin her görüşünü alacaklarını söyledi.
İç Anadolu Bölge Başkanı ve Doğru Yol Partisi Niğde İl Başkanı Zekeriya Özbek açıklamasında; ‘Niğde halkı Zekeriya Özbek’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ya da Niğde Belediye Başkanı olarak görmek istiyor dedi. Zekeriya Özbek ben Niğde Halkı için canla başla çalışan yıllarını siyasetle geçirmiş Niğde sevdalısı olan Niğdeli bir vatandaşım. Niğdeli hemşerilerim teveccüh gösterip beni Belediye Başkanı olarak görmek istiyorsa neden olmasın dedi.
Belediye Başkanı olursam Niğde’yi örnek bir belediyecilik hizmeti sunarım, Modern Büyük Şehir Belediyesi yapmaya talip olurum dedi. İl Başkanı Özbek, DYP olarak şimdiden seçime hazırız. Projelerimizde hazır, modern bir Niğde ili oluşturacağız, Öncelikle atıl durumda olan projesi hazır olup yapılamayan Bor ilçemizdeki havaalanı arazisini gördükçe içim parçalanıyor dedi.
DYP, havaalanının projesinin temelini biz attık, bitirmekte bize nasip olacak. Sevdalı olduğum güzel Niğde’min patatesini dünyaya tanıtacağız Niğde’ye Cips fabrikası kuracağız. Devamlı olarak halkın içinde olan, halkın sorunlarını ve problemlerini dinleyen, her gittiği esnafın, çiftçinin ,sanayicinin ve köylünün gönlüne bir dokunan bin ah işiten DYP Niğde İl Başkanı Zekeriya Özbek, DYP olarak esnaf kardeşlerimizin yanındayız. Esnafımızın sesiyiz Emektar kardeşlerimizin yanındayız, kardeşlerimizi her gün dinlemeye devam ediyoruz.
Halkımız için hizmet vermek için yollardayız, Yolumuz doğru yoldur, halkımızın sıkıntılarını dinliyoruz vatandaşımızın sıkıntılarını dinliyoruz ve çözüm buluyoruz dedi.
Başkan Özbek, halkımızın mutlu günlerinde ve üzüntülü günlerinde yanındayız. Mutluluk da, mutluluğunu paylaşıyoruz, cenazelerinde üzüntülerini paylaşıyoruz. Doğru Yol Partisi olarak Gece gündüz demeden halkımızı dinliyoruz ve sevdalı olduğumuz ülkemize hizmet vermek için yollardayız.
İç Anadolu Bölgesi sorumlusu ve Niğde il Başkanı olarak memleketimize hizmet etmek için her daim hazırız dedi. Başkan Özbek, CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer Beyle bir cenaze namazında karşılaştık halkımızla vatandaşlarımızla da iç içe sohbetler ederek dertlerini dinledik. CHP Milletvekili Sayın Ömer Fethi Gürer ile görüşmelerimiz devam etti .Niğde’mizin sorunlarını da paylaştık dedi. Başkan Özbek, Doğru Yol Partisi olarak 1995 yılında Niğde Havaalanı temelini attık ve bizden sonraki iktidara gelen partiler maalesef Havaalanı projesini beton olarak yerinde bırakmıştır inşallah biz memleketimize Niğde’mize yarıda bırakmış olduğumuz Havaalanı projesini Biz bitireceğiz.
Niğde Türkiye’de bir köprüdür havada ve karada benim memleketime neden bu havaalanı projesi aktif değil ,neden yapılmıyor .Bu projeye ayrılan bütçeye ne oldu? Biz iktidara geldiğimizde gerekeni yapacağız. Doğru Yol Partisi Sayın genel Başkanım Çetin Açıkgöz liderliğinde ülkemize yeni projelerle adım atacağız. Niğde Havaalanı projesine aktif hale getireceğim İç Anadolu çocuğu olarak memleketimize hizmet vereceğiz, çiftçimizin, üreticimizin yanında olacağız, sanayicimizin esnafımızın yanında olacağız, üreterek çalışarak büyük bir Türkiye olacağız, Ferah bir yaşam için doğru yolla Türkiye şaha kalkacak dedi.
Başkan Özbek Niğde havaalanının temelini Biz atmıştık hizmete Biz açacağız ve ben buradan sesleniyorum Benim güzel memleketim Niğde’me patates cips fabrikası kuracağız ve Niğde’min patatesini bütün dünyaya tanıtacağız. Eğer Doğru Yol Partisi iktidarda olsaydı benim güzel Niğde’m şu an büyük şehir olacaktı. Maalesef her geçen gün geriye gitti. Biz iktidar olduğumuzda güzel Niğde’m Büyükşehir olarak üreten şehir olacak. Sanayileşecek ve memleketimdeki halkım işsiz kalmayacak. Niğde’min Havaalanı levhasını atıl durumda görünce gözlerim doldu’ dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku