Niğde'de Koopbakkal uygulaması başladı!

Bunun ardından vatandaşın ucuz ürüne daha kolay ulaşabilmesi açısından bakkallarda da bu marketlerin ürünlerinden satılması kararı alınmıştı. İşte o kararla 6 il pilot bölge seçildi ve Niğde'de bu karar uygulanmaya başladı. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile bakkalların yeni iş birliği dâhilinde Niğde'de “Koop Bakkal” uygulamaya geçmiş oldu.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ile bakkalların yeni iş birliği dâhilinde 17 pilot ilden birisi olan Niğde'de "Koop Bakkal" uygulaması başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile enflasyonla mücadele kapsamında temel tüketim ve et ürünlerinin daha uyguna satışa çıkarıldığı Tarım Kredi Kooperatifleri Marketlerinde birçok ürün indirimli olarak vatandaşa sunuluyor. Öte yandan fahiş zamların önüne geçmesi amacıyla yapılan indirimler sonrası bu marketler vatandaş için can suyu oldu. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı ile mahalle bakkallarında satılma işlemi için imzalar Kasım ayının ikinci haftasında atılmıştı.

KOOP bakkallarda un, şeker yağ gibi temel gıda ürünleri başta olmak üzere 132 ürün artık Tarım Kredi Marketleri'ndeki aynı fiyattan bakkallarda da satılacak. Tarım Kredi Kooperatifi mağazalarında satılan ürünlerin mahalle bakkallarında satılmaya başlandı.

Niğde genelinde 5 Koopbakkal bulunuyor

Bu anlama Niğde'de belirlenen Koopbakkalların raflarında yer alacak ürünler esnafa ulaştırıldı. Bakkallar ise ürünleri raflarına dizerek müşterisine hizmet vermeye başladı. Niğde Bakkallar Odası Başkanı Şinasi Göktepe, il merkezinde 2, merkeze bağlı köy ve kasabalarda 3koop bakkalı olmak üzere Niğde genelinde 5 Koopbakkal tarım kredi kooperatifi ürünlerini vatandaşın hizmetine sunmaya başladığını söyledi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku